According to the passage, which of the following is TRUE?
02432 99 98 98 MoonBook.vn eMoon.vn iMus.vn
Moon.vn - Học để khẳng định mình
Đề thi online miễn phí hôm nay: Mở đề 19h, đóng đề 23h

According to the passage, which of the following is TRUE?

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions.

This year’s Women's World Cup has been described as the most important in history. Kicking off in Paris on Friday, it certainly promises to be the best yet. Never before has there been such a wealth of talent or as many title contenders and never before has women's football had such a platform. The four-week competition in France offers an opportunity to change attitudes, to push the drive for equality farther forward. Twenty years after the record-breaking 1999 Women's World Cup which propelled the women's game into wider consciousness, the next month provides an opportunity to not only build on those foundations but to surpass the achievements of the 1999 groundbreakers.

Global stars will emerge over the course of the 52 games as a bigger audience than ever tune in to watch more countries than ever compete for the prestigious prize. In April, FIFA said ticket sales were "smashing records." The opening match in the Parc de Princes and the semifinals and finals at the Stade de Lyon were sold out within 48 hours of going on sale. Such is the focus on the tournament, it leaves former players wishing they could play again.

The rise of women's football is the result of many reasons, the biggest arguably being societal change, and now FIFA is adding its voice. The governing body has said it wants women's participation to double to 60 million worldwide by 2026, and that the women's game offers vast untapped opportunities. Female footballers are more visible and powerful than ever before, while the women's game has certainly advanced, but for how long they will have to fight for equality will depend on how the world looks back on France 2019.
(Adapted from edition.cnn.com)

ID 755984.

According to the passage, which of the following is TRUE?

A. The 2019 Women’s World Cup will help double women’s participation in football.
B. Thanks to the 2019 Women’s World Cup, female footballers will no longer need to fight for equality.
C. The 2019 Women’s World Cup will definitely surpass the achievements of the 1999 tournament.
D. People around the world are paying more attention to the Women’s World Cup than ever before.
Đáp án. D
LỜI GIẢI & BÌNH LUẬN
nhulan ( Lại Thị Lan ) 13 Tháng 6 lúc 11:45 Link fb:
Dẫn chứng: The opening match in the Parc de Princes and the semifinals and finals at the Stade de Lyon were sold out within 48 hours of going on sale. (Trận đấu khai mạc tại Parc de Princess và trận bán kết và chung kết tại Stade de Lyon đã bán hết vé chỉ trong vòng 48 giờ sau khi được bán.)
Tạm dịch: Theo đoạn văn, điều nào sau đây là ĐÚNG?
A. Giải World Cup dành cho phụ nữ 2019 sẽ giúp gấp đôi số lượng nữ tham gia bóng đá.
B. Nhờ World Cup nữ 2019, các cầu thủ bóng đá nữ sẽ không còn cần phải đấu tranh cho sự bình đẳng.
C. World Cup Phụ nữ 2019 chắc chắn sẽ vượt qua thành tích của giải đấu năm 1999.
D. Mọi người trên khắp thế giới đang chú ý đến World Cup Phụ nữ hơn bao giờ hết.
Chú ý: Làm ơn gửi ID vào địa chỉ facebook của Lại Thị Lan nếu bạn có thắc mắc về lời giải này.
Tư vấn (TV) qua facebook hoặc điện thoại
SÁCH LIÊN QUAN

Tập 3 - Tuyển chọn 5000 bài Hóa học lớp 11

Tác giả: Nguyễn Thị Thanh Hương, Phạm Hùng Vương, Nguyễn Đăng Thị Quỳnh

Số Trang: 650

Giá: 140.000 đ

Tập 1 - Tự học Hình không gian

Tác giả: Lên Văn Tuấn, Nguyên Thế Duy, Đặng Công Đức

Số Trang: 552

Giá: 140.000 đ

Tập 1 - Tuyển chọn 5000 bài Dao động và sóng cơ học

Tác giả: Lại Đắc Hợp, Vũ Ngọc Anh, Nguyễn Thị Lương

Số Trang: 650

Giá: 140.000 đ

Tập 1 - Tuyển chọn 5000 bài Hóa hữu cơ lớp 12

Tác giả: Nguyễn Thị Thanh Hương, Phạm Hùng Vương, Nguyễn Đăng Thị Quỳnh

Số Trang: 650

Giá: 140.000 đ

Tập 1 - Tuyển chọn 400 bài Đọc hiểu Tiếng Anh

Tác giả: Phạm Liễu

Số Trang: 590

Giá: 200.000 đ